SIDSTE NYT



 

Nyhedsarkiv

December 2019.
 
Gennemgang af døre
Zederkop er nu færdig med udskiftningen af hoveddørene. Hvis der er fejl mangler ved de nye døre, skal det udbedres. Vi har derfor aftalt med Zederkop, at vi udarbejder en mangelliste, og arrangerer en gennemgang af alle punkter på listen.
Hvis du mener, at der er en fejl eller mangel ved det arbejde, der gjort på din dør, så skriv en seddel til Linda, 32 2. th med en beskrivelse af manglen, dit navn, opgang og etage. Sedlen skal lægges i Lindas postkasse senest søndag den 8. december.
 
Nøgler
Vi vil bestille en låsesmed til omstilling af låsene, så man kan bruge samme nøgle til lejlighedens fordør og bagdør.
Du kan selv vælge om du vil have omstillet fordøren eller bagdøren. Hvis du fx allerede har lavet kopier af nøglen til fordøren, skal du bede om at bagdøren stilles om, så den bruger samme nøgle som fordøren.

Læg senest søndag den 8. december en seddel i Lindas postkasse med besked om du vil have for- eller bagdør omstillet. Hvis du ikke ønsker at din lås skal omstilles så skriv det
Der kommer besked om hvornår omstilling af låsene vil ske.
 
H Renato
November 2019:

Oprydning af fællesarealer
 
Oprydningen af loft og kælder, som blev sat i gang i august i forbindelse med gårdfesten blev aldrig afsluttet, fordi der ikke blev besked op i opgangene om frister for afhentning af personlige effekter i kælderen. Men det gør vi nu.
 
Oprydningen på loftet og kælderen
I forbindelse med gårdfesten blev der ryddet op i kælderen og på gangen på loftet. Alle ting, der stod på gangene på loftet er flyttet ned i kælderen i nr 32 (lokalet med udgang til gaden). Meget gamle og ødelagte ting er smidt ud. Beboere, der har haft ting stående på gangen, som man gerne vil beholde, skal fjerne dem fra kælderen inden 6. januar 2020. Alt det, der er tilbage, vil blive smidt ud efter denne frist.
 
Cykelkælderen
Der vil også blive ryddet op i cykelkælderen. Hvis man har cykler, barnevogne eller andre ting stående i cykelkælderen, som man gerne vil beholde, skal man sætte seddel med tydeligt navn og opgang på inden 6. januar 2020. Alle ting, der ikke har fået navneskilt vil blive smidt ud efter denne frist.
 
Pulterrum
Ved samme lejlighed vil vi også søge at få bedre styr på pulterrummene. Man skal derfor sætte tydeligt navn og opgang på sit/sine pulterrum inden 6. januar. Pulterrum uden navn eller med navn af personer, som ikke er andelshavere, vil blive ryddet efterfølgende.
 
Hilsen Renato

November 2015:

Mandag d. 23. november starter renoveringen af vores hovedtrapper.
 
Vi får nye lamper, nyt linoleum, nye døre til gaden samt malet vægge, døre, paneler m.m.
 
Det vil være muligt at benytte trapperne på nær de par dage dage, hvor der skal skiftes linoleum.
 
Det arbejde, der starter på mandag, er fræsning til ny ledningsføring til lamperne.
 
Når vi har den detaljerede plan for hele renoveringen, bliver den hængt op i trappeopgang samt lagt på foreningens hjemmeside.
 
Venlig hilsen
Bestyrelsen
Oktober 2014: Vigtig meddelelse om betaling af boligafgift

Vores andelsforening har fået ny administrator. BAK (Boligforeningernes AdministrationsKontor) overtog administrationen den 1. oktober.
Det betyder blandt andet, at der er skal etableres nye betalingssystemer, og det vil påvirke os alle.
Alle beboere vil meget snart få et brev fra den nye administrator om det. Men vi vil dog lige gentage det vigtigste her.
  • Den vil blive sendt indbetalingskort til alle bebeoere sidst i september til betaling af boligafgiften for oktober. Dette skal bruges til betaling af boligafgiften for oktober.
  • De næste måneder vil der også blive sendt indbetalingskort hver måned.
  • Når de nye betalingssystemer er etableret, vil betaling kunne ske via PBS. Det vil fremgå af indbetalingskortet, hvornår dette kan finde sted. Det vil sandsynligvis først være muligt i begyndelsen af 2015.
  • Hvis man har en PBS-aftale om betaling af boligafgiften til den nuværende administrator, vil denne blive opsagt automatisk. Man behøver derfor ikke foretage sig noget for at opsige de gamle aftaler. 
Vi håber, at ændringerne gennemføres uden for mange problemer.
Oktober 2014: Ekstraordinær generalforsamling
Andelsforeningen afholdt ekstraordinær generalforsamling onsdag den 8. oktober 2014 med dagsordenen: 
1.    Forslag fra bestyrelsen om renovering af trappeopgangene i nr. 32 og 34
2.    Gennemførelse af mindre renoveringer. 
Forslaget under punkt 1 blev vedtaget. Læs referatet her

Juni 2014 - Andelsforeningen skifter administrator
Foreningen har nu indgået aftale med en ny administrator. Den nye administrator er BAK, Boligforeningernes Administrationskontor ApS, som har kontor Odensegade 2,1. Tlf: 3536 0665, email: info@b-a-k.dk
Den nye aftale træder i kraft den 1. oktober 2014. Indtil da varetages foreningens administration af CEJ.
Juni 2014 - Aflyst arbejdsdag og gårdfest
Bestyrelsen havde indkaldt til arbejdsdag den 29. juni. Imidlertid var der ikke det forudsatte minimumsdeltagerantal på 10 lejligheder, og bestyrelsen aflyste derfor arrangementet.
April 2014 - Ny formand
Generalforsamlingen valgte Renato Ezban som ny formand for andelsforeningen. Der var ingen andre kandidater til formandsposten.
November 2013 - Har du problemer med internettet fra andels.net?
Nogle beboere har siden fredag den 8. november oplevet problemer af forskellig art med deres internetforbindelse.
Har du problemer, så kontakt straks Bent, 32, 2. tv. 

26. december 2012 - ny formand
Bent trækker sig derfor fra bestyrelsen med virkning fra den kommende generalforsamling den 7. marts. Der bliver altså brug for nye kræfter i bestyrelsen

26. december 2012 - Akrobaterne fejer fortovet
Fra 1. januar 2013 overtager Akrobaterne den daglige vedligeholdelse af vores fortov. Det er også Akrobaterne som fejer sne og vasker vores trapper. De er også gårdmænd for vores gårdlaug - og vi er gdt tilfredse med deres arbejde.

19. februar 2011 - ny trappevasker
Efter at have høstet gode erfaringer med firmaet Akrobaterne, som både fejer sne og passer vores gård, har vi skrevet kontrakt om trappevask.
Vi får fremover vasket fortrapper hver uge i vinterhalvåret og hver 14. dag i sommerhalvåret. Bagtrapperne får som hidtil en omgang hver måned - og vinduerne bliver pudset to gange årligt.

Vi har bedt Akrobaterne om at vaske med uparfumeret sæbe, så det vil ikke være så nemt at konstatere, om trapperne er vasket alene på lugten. Til gengæld er kvaliteten indtil videre helt i orden.

Vi har mulighed for at få støvsuget trapperne i stedet for at få fejet, hvis vi etablerer strømudtag i begge opgange. Det vil vi kraftigt overveje.

Kommentarer er altid velkomne i bestyrelsens postkasse - klik her
19. februar 2011 - nu kan du følge foreningens forbrug af vand og varme online - klik her
9. januar 2010 - billeder fra arbejdsdagen
Her er Bos billeder fra den koldeste arbejdsdag i mands minde (klik for at se flere billeder). Vi var dejligt mange med - og vi fik ryddet fællesrum i kælderen og på tørreloftet.
A/B Holsteinsgade 32-34, 2100 København Ø / Reg.nr 4180 Konto 4180788034 /
Lav din egen hjemmeside med mono.net